Training Coaching Over ons Contact

"Keiharde resulaten en een zachte sfeer gaan heel goed samen."

Ieder team is anders, maar de gouden regels van basispsychologie, management, sales en after sales zijn universeel.

WTF zorgt voor de perfecte afstemming van deze regels binnen uw team van unieke individuen.

Sales training

Méér tevreden klanten in de sales, succesvol Sales management, succesvolle afsluittechnieken, winnend communiceren, méér rendement per order en effectief lead management. Gaat u ook voor een Winning Team?

Coaching

Bedrijven en dan vooral de werknemers verder helpen, dat is de essentie van coaching. Met onze coaching sessies zorgen we voor een inspirerende en vooral het creëren van een Winning Team!

Gastvrijheid

Iedereen in het bedrijf heeft de beste bedoelingen om klanttevredenheid op nummer 1 te zetten. Echter, is dit meestal een combinatie van communicatie en gedrag. Daar zoeken wij de Winnende combinatie!

Aftersales training

Méér tevreden klanten in de After Sales. Dat is een combinatie van een gastvrije medewerker en Winning communicatie. Met de juiste werkwijze van de medewerker veranderen we de reactie van de klant.

Lets start today

Contact

Training

Haal het meeste uit je werknemers

Wij geven trainingen voor betere prestaties

Er valt altijd wel iets te leren. Wat we vandaag beslissen bepaalt het succes van morgen. Bij WTF kiezen we voor een onderscheidende trainingsvorm en bijbehorende inhoud.

Geen ellenlange monologen met opgesomde theorie. Onze trainingen zijn praktijkgericht om het beste uit onze deelnemers te halen. De kennis die wordt opgedaan kan direct in de praktijk worden toegepast.

Interactie en humor zijn essentieel tijdens onze trainingen. Ook kan een onderdeel wel eens confronterend zijn, maar dat is dan altijd op een respectvolle manier.

Coaching

Haal het meeste uit je werknemers

WTF biedt medewerkers, management en directie personal coaching. Tenslotte is persoonlijke ontwikkeling de start van succes.

Talenten worden afgewezen en medewerkers die worden aangenomen gedragen zich niet altijd zoals ze zich tijdens de selectie hebben voorgedaan. Daarbij is verandering binnen organisaties tegenwoordig een continue proces, waardoor de medewerker flexibel dient te zijn.

Iemand een spiegel voorhouden, dat is wat onze coaches doen. Dit om bewust te worden van het eigen gedrag en dat de medewerker bereidwillig is hier aan te werken om zodoende de persoonlijke ontwikkelingen in gang te zetten.

Om een coachingstraject te starten kunt u er ook voor kiezen om eerst een Talent Motivatie Analyse (TMA) uit te voeren. Hierin zal precies naar voren komen hoe u het maximale rendement uit uw medewerker kunt halen.

Bent u benieuwd naar onze coachingsmogelijkheden?

Contact

Over ons

Marielle Geurtsen

Ik ben ruim 20 jaar eigen ondernemer. Ook kan ik leunen op 25+ jaar ervaring in het optimaliseren van management, bedrijfsprocessen en (after)sales teams. Van automotive tot software en van printers tot zorg.

In competitieve omgevingen zoals Xerox, Samsung en Hewlett-Packard heb ik me steeds weten te ontwikkelen van accountmanager tot trainer, en van trainer tot manager.

Die ervaring maakt dat ik alle persoonlijkheidstypes wel heb meegemaakt. Dat stelt me in staat om bij iedere verkoper de juiste wortel voor te houden waar dat kan maar ook de stok te hanteren waar dat nodig is.

Afrekenen met papieren werkelijkheden en starten met oprecht, simpel en effectief resultaten behalen. Ik zorg dat processen weer gaan werken voor de teams waar ze voor gemaakt zijn.

"I had the privilege of working with Marielle Geurtsen. At the time I possessed limited sales methodology background and start up experience, however Mariëlle trained me throughout my full journey from a sales executive to a subject matter expert and a trusted advisor. Working with Mariëlle = high standards, punctuality and professionalism. When it comes to customers, Mariëlle presents herself as a business partner where she focuses on solving business problems, and not just throwing technology at them."

Prins Jaspal

"Ik heb met Mariëlle een aantal jaar samen gewerkt bij Canon Business Center Rotterdam. Mariëlle is een hardwerkende vrouw met veel managementervaring en die zich altijd vastbijt in een project en niet meer loslaat, voordat problemen naar tevredenheid zijn opgelost. Afspraak is afspraak bij Mariëlle. Daarnaast weet ze altijd op een charmante manier een commerciële opdracht binnen te halen bij de klant."

Maurice

Contact

Stuur ons een bericht